Facebook Instagram
kismamafotózás

Kismamafotózás

A nők életében a babavárás egy különleges, élményekkel teli időszak. Tested egy csodálatos átalakuláson megy végbe, és ahogy telnek a hónapok nemcsak a pocakod növekszik, de a lelked változása is egy különleges kisugárzást kölcsönöz megjelenésednek. Ezt az áldott állapotot igyekszem a rólad készült fotókon is megmutatni, azt, hogy milyen különleges vagy életednek ebben a nagyszerű időszakában.

Mikor kerüljön sor a kismama fotózásra?
A 6-8 hónap közötti időszakra érdemes tervezni a fotózást, mert ekkor már szépen gömbölyödik a pocak, de még nem túl megterhelő a pózolás.

Hogyan készülj a kismama fotózásra?
Hozhatsz magaddal 2-3 szett ruhát, amelyek között lehet kényelmesebb, hétköznapi vagy akár alkalmibb jellegű darabok is. A lényeg az, hogy a pocak jól látható legyen, kerüld a túl bő, nagymintás ruhákat. Készülhetnek rólad fehérneműs képek is, ehhez is az egyszínű fekete, fehér, natúr árnyalatokat javaslom. Szolid nappali sminket készíts, illetve amit egyébként is szívesen viselsz. A frizurád is lehet természetes, ha hosszú a hajad, érdemes kibontva hagyni, mert az jól mutat a fotókon. Hozhatsz különféle kiegészítőket is: kendő, sál, érdekes ékszerek (karkötő, nyaklánc, gyűrű), a kedvenc virágodat, babacipőt, ultrahang képet, vagy bármi mást, ami eszedbe jut. Természetesen a párod is elkísérhet, így együtt is készülhetnek rólatok képek.

Áraim:

Minden csomagra érvényes:

  • A fotózás ideje 1 óra.
  • A digitálisan kidolgozott képeket két minőségben adom át: digitális környezetben való nézegetésre ill. nyomtatásra alkalmasan.
  • Balmazújvároson és Debrecenen kívüli helyszín esetén kiszállási díjat kérek (50 Ft/km).

Alap csomag
Az 1 órás fotózás során a technikailag jól sikerült index képekből Ti válogathattok össze 20 darabot, melyeket azután kidolgozva digitálisan és 10x15 cm-es papírkép formájában is átadok.
A csomag ára: 18.000- Ft (Ha több, mint 20 darabot szeretnétek, akkor minden további kép 900- Ft/db.)

Normál csomag
A fotózás során nagyon sok jó kép készülhet. Nem korlátozlak benneteket a választható képek számában, minden technikailag tökéletes képet kidolgozok és átadok. A képeket egy internetes galériából tölthetitek le.
A csomag ára: 23.000- Ft

Maxi csomag
Szintén minden technikailag tökéletes képet megkaptok. A fotókat tetszőlegesen CD-n vagy pendrive-on adom át, valamint 20 darab 10x15 cm-es papírképet is tartalmaz a csomag, amelyeket Ti választhattok ki.
A csomag ára: 28.000- Ft

Debreceni műtermi fotózás esetén a feni csomagok árai a műterem bérleti díjával emelkednek.


Vissza a szolgáltatásokhoz