Facebook Instagram
jegyes-és párfotózás

Jegyes-és párfotózás

A párfotózás nem feltétlen azonos a jegyes fotózással. Ha párfotózást kértek tőlem, akkor az a célom, hogy megörökítsem azokat boldog, gyengéd pillanatokat, amelyek a kapcsolatotokat, és ti magatokat is jellemez.
Ha már házasságkötés előtt álltok, akkor jegyesfotózást kérhettek. Ez nem keverendő az esküvő előtti kreatív fotózással, ahol az ifjú pár már esküvői díszben - mennyasszonyi ruhában, esküvői öltönyben - áll a kamera elé. A jegyes fotózás “civil” ruhában, könnyed hangulatban történik, ahol mindig az érzelmeken és érintéseken van a hangsúly.

Miért ajánlom a pár-, vagy jegyes fotózást?
• mert kaptok magatokról egy nagyon jó fotósorozatot, ami örök emlék lesz
• mert rájöttök, hogy egyáltalán nem kell izgulnotok a kamera előtt sem most, sem az esküvő napján
• mert garantáltan jól szórakoztok majd

Esküvőtök főpróbája lehet a jegyesfotózás, ahol megismerjük egymást, összehangolódunk, hogy az esküvői fotózáskor már tudjuk, mit, miképp szeretnénk a legjobb végeredmény elérése érdekében.
Nagyon sok pár vetít magáról és kapcsolatukról az esküvői vacsora előtt vagy után "gyermekkortól a megismerkedésig" slideshow-t régi és újabb fotókból. Itt is jól használhatjátok a jegyesfotózás alkalmával készült képeket.

Áraim:

Minden csomagra érvényes:

  • A fotózás ideje 1 óra.
  • A digitálisan kidolgozott képeket két minőségben adom át: digitális környezetben való nézegetésre ill. nyomtatásra alkalmasan.
  • Balmazújvároson és Debrecenen kívüli helyszín esetén kiszállási díjat kérek (50 Ft/km).

Alap csomag
Az 1 órás fotózás során a technikailag jól sikerült index képekből Ti válogathattok össze 20 darabot, melyeket azután kidolgozva digitálisan és 10x15 cm-es papírkép formájában is átadok.
A csomag ára: 18.000- Ft (Ha több, mint 20 darabot szeretnétek, akkor minden további kép 900- Ft/db.)

Normál csomag
A fotózás során nagyon sok jó kép készülhet. Nem korlátozlak benneteket a választható képek számában, minden technikailag tökéletes képet kidolgozok és átadok. A képeket egy internetes galériából tölthetitek le.
A csomag ára: 23.000- Ft

Maxi csomag
Szintén minden technikailag tökéletes képet megkaptok. A fotókat tetszőlegesen CD-n vagy pendrive-on adom át, valamint 20 darab 10x15 cm-es papírképet is tartalmaz a csomag, amelyeket Ti választhattok ki.
A csomag ára: 28.000- Ft

Debreceni műtermi fotózás esetén a feni csomagok árai a műterem bérleti díjával emelkednek.


Vissza a szolgáltatásokhoz