Facebook Instagram
jegyes-és párfotózás

Jegyes-és párfotózás

A párfotózás nem feltétlen azonos a jegyes fotózással. Ha párfotózást kértek tőlem, akkor az a célom, hogy megörökítsem azokat boldog, gyengéd pillanatokat, amelyek a kapcsolatotokat, és ti magatokat is jellemez.
Ha már házasságkötés előtt álltok, akkor jegyesfotózást kérhettek. Ez nem keverendő az esküvő előtti kreatív fotózással, ahol az ifjú pár már esküvői díszben - mennyasszonyi ruhában, esküvői öltönyben - áll a kamera elé. A jegyes fotózás “civil” ruhában, könnyed hangulatban történik, ahol mindig az érzelmeken és érintéseken van a hangsúly.

Miért ajánlom a pár-, vagy jegyes fotózást?
• mert kaptok magatokról egy nagyon jó fotósorozatot, ami örök emlék lesz
• mert rájöttök, hogy egyáltalán nem kell izgulnotok a kamera előtt sem most, sem az esküvő napján
• mert garantáltan jól szórakoztok majd

Esküvőtök főpróbája lehet a jegyesfotózás, ahol megismerjük egymást, összehangolódunk, hogy az esküvői fotózáskor már tudjuk, mit, miképp szeretnénk a legjobb végeredmény elérése érdekében.
Nagyon sok pár vetít magáról és kapcsolatukról az esküvői vacsora előtt vagy után "gyermekkortól a megismerkedésig" slideshow-t régi és újabb fotókból. Itt is jól használhatjátok a jegyesfotózás alkalmával készült képeket.

Választható csomagok

Minden csomagra érvényes
• 1-1,5 órás időtartam
• Balmazújvároson kívüli helyszín esetén kiszállási díjat kérek

Hóvirág csomag
A fotózás során nagyon sok jó kép készülhet. Én nem korlátozlak benneteket a választható fotók számában, ezért minden technikailag tökéletes képet átadok két minőségben (digitális nézegetésre ill. nyomtatásra alkalmasan). A képeket egy internetes galériából tölthetitek le.
A csomag ára: 22.000- Ft

Tulipán csomag
Tartalmazza a Hóvirág csomagot, annak képeinek CD-re vagy pendrive-ra írását, valamint 20 darab 13x18 cm-es kép prémium minőségű fotópapírra való nyomtatását.
A csomag ára: 28.500- Ft

Rózsa csomag
Tartalmazza a Tulipán csomagot és választhattok még hozzá egy egyedi szerkesztésű fotókönyvet (19x15 cm). Ehhez a csomaghoz ajándékba készítek egy slideshowt!
A csomag ára: 39.500- Ft

Vissza a szolgáltatásokhoz