Facebook Instagram
baba- és gyermekfotózás

Baba- és gyermekfotózás

Elérkezik a várva várt nap és valósággá válik az álom: kezedben tarthatod a TE gyermekedet. Ez az a pillanat, amire hónapok óta készülsz és amit már milliószor elképzeltél. Nem tudsz betelni az élménnyel, a babád minden lélegzetvétele, arcának minden kis fintora csodálattal tölt el. Megszámolod a lábujjait, megszaglászod picike kis testét, hogy örökre elraktározhasd magadban az élményt.

A hetek, hónapok hihetetlen gyorsasággal telnek, s már csak azt veszed észre, hogy a születésekor oly magatehetetlen csöppségből egy önálló kis ember vált. Arra bíztatlak, örökítsd meg fotók segítségével gyermekedet! Emlékeink az idő teltével elhalványulnak, s gondolj arra is, hogy milyen jó lesz évtizedek múlva a már felnőtt gyermekednek is visszanéznie önmagát.

Milyen napszakban történjen a babafotózás?
Teljes mértékben hozzátok igazodom. Tudom, hogy a napi ritmus minden babánál más és más, ezért ezt ti szabjátok meg. Érdemes olyan időpontot választani, amikor a baba békésebb, nyugodtabb szokott lenni.

Hogyan készüljetek?
Tudom, hogy a pár napos picivel nehezebben vállalkoztok az otthon elhagyására, de mindenképpen azt javaslom, hogy a műtermemben kerüljön sor a fotózásra. A profi felszerelésemet nehéz szállítani, és az sem biztos, hogy nálatok van elegendő hely a felállításához. Az én feladatom a megfelelő meleg biztosítása, nektek a csöppség teli pocakjáról kell gondoskodni. Érdemes minden eshetőségre, „balesetre” felkészülni: csereruhát, pelenkát hozzatok magatokkal.
Nagyobb gyerekeknél, testvéreknél a fotózás már a szabadban is történhet. Róluk akkor készülnek jó felvételek, ha sikerül egy hullámhosszra kerülnöm velük. Kétgyermekes anyukaként azt mondhatom, hogy ebben van tapasztalatom, de jól jöhet egy kedvenc (nem feltétlenül új) játék vagy egy apró meglepetés.

Áraim:

Minden csomagra érvényes:

  • A fotózás ideje 1 óra.
  • A digitálisan kidolgozott képeket két minőségben adom át: digitális környezetben való nézegetésre ill. nyomtatásra alkalmasan.
  • Balmazújvároson és Debrecenen kívüli helyszín esetén kiszállási díjat kérek (50 Ft/km).

Alap csomag
Az 1 órás fotózás során a technikailag jól sikerült index képekből Ti válogathattok össze 20 darabot, melyeket azután kidolgozva digitálisan és 10x15 cm-es papírkép formájában is átadok.
A csomag ára: 18.000- Ft (Ha több, mint 20 darabot szeretnétek, akkor minden további kép 900- Ft/db.)

Normál csomag
A fotózás során nagyon sok jó kép készülhet. Nem korlátozlak benneteket a választható képek számában, minden technikailag tökéletes képet kidolgozok és átadok. A képeket egy internetes galériából tölthetitek le.
A csomag ára: 23.000- Ft

Maxi csomag
Szintén minden technikailag tökéletes képet megkaptok. A fotókat tetszőlegesen CD-n vagy pendrive-on adom át, valamint 20 darab 10x15 cm-es papírképet is tartalmaz a csomag, amelyeket Ti választhattok ki.
A csomag ára: 28.000- Ft

Debreceni műtermi fotózás esetén a feni csomagok árai a műterem bérleti díjával emelkednek.


Vissza a szolgáltatásokhoz