Facebook Instagram
baba- és gyermekfotózás

Baba- és gyermekfotózás

Elérkezik a várva várt nap és valósággá válik az álom: kezedben tarthatod a TE gyermekedet. Ez az a pillanat, amire hónapok óta készülsz és amit már milliószor elképzeltél. Nem tudsz betelni az élménnyel, a babád minden lélegzetvétele, arcának minden kis fintora csodálattal tölt el. Megszámolod a lábujjait, megszaglászod picike kis testét, hogy örökre elraktározhasd magadban az élményt.

A hetek, hónapok hihetetlen gyorsasággal telnek, s már csak azt veszed észre, hogy a születésekor oly magatehetetlen csöppségből egy önálló kis ember vált. Arra bíztatlak, örökítsd meg fotók segítségével gyermekedet! Emlékeink az idő teltével elhalványulnak, s gondolj arra is, hogy milyen jó lesz évtizedek múlva a már felnőtt gyermekednek is visszanéznie önmagát.

Milyen napszakban történjen a babafotózás?
Teljes mértékben hozzátok igazodom. Tudom, hogy a napi ritmus minden babánál más és más, ezért ezt ti szabjátok meg. Érdemes olyan időpontot választani, amikor a baba békésebb, nyugodtabb szokott lenni.

Hogyan készüljetek?
Tudom, hogy a pár napos picivel nehezebben vállalkoztok az otthon elhagyására, de mindenképpen azt javaslom, hogy a műtermemben kerüljön sor a fotózásra. A profi felszerelésemet nehéz szállítani, és az sem biztos, hogy nálatok van elegendő hely a felállításához. Az én feladatom a megfelelő meleg biztosítása, nektek a csöppség teli pocakjáról kell gondoskodni. Érdemes minden eshetőségre, „balesetre” felkészülni: csereruhát, pelenkát hozzatok magatokkal.
Nagyobb gyerekeknél, testvéreknél a fotózás már a szabadban is történhet. Róluk akkor készülnek jó felvételek, ha sikerül egy hullámhosszra kerülnöm velük. Kétgyermekes anyukaként azt mondhatom, hogy ebben van tapasztalatom, de jól jöhet egy kedvenc (nem feltétlenül új) játék vagy egy apró meglepetés.

Választható csomagok

Minden csomagra érvényes
• 1,5-2 órás időtartam
• Balmazújvároson kívüli helyszín esetén kiszállási díjat kérek

Baby csomag
A fotózás során nagyon sok jó kép készülhet. Én nem korlátozlak benneteket a választható fotók számában, ezért minden technikailag tökéletes képet átadok két minőségben (digitális nézegetésre ill. nyomtatásra alkalmasan). A képeket egy internetes galériából tölthetitek le.
A csomag ára: 22.000- Ft

Tipegő csomag
Tartalmazza a Baby csomagot, annak képeinek CD-re vagy pendrive-ra írását, valamint 20 darab 13x18 cm-es kép prémium minőségű fotópapírra való nyomtatását.
A csomag ára: 28.500- Ft

Menőmanó csomag
Tartalmazza a Tipegő csomagot és választhattok még hozzá egy egyedi szerkesztésű fotókönyvet (19x15 cm). Ehhez a csomaghoz ajándékba készítek egy slideshowt!
A csomag ára: 39.500- Ft

Vissza a szolgáltatásokhoz