Facebook Instagram
esküvőfotózás

Esküvőfotózás

Egymásra találás, ismerkedés, együtt járás, házasság. S ha már házasság, akkor esküvő és lakodalom. Ha Ti is eldöntöttétek, hogy összekötitek életetek fonalát, és ezt a napot magatok, családtagjaitok és barátaitok számára is emlékezetessé - sőt mi több - felejthetetlenné szeretnétek tenni, akkor hónapokkal a kitűzött nagy nap előtt érdemes elkezdeni a szervezést. Ennek fontos része a megfelelő fotós kiválasztása.

Nézzétek meg a galériában a képeimet, s ha tetszenek, keressetek! Minden kérdésetekre válaszolok, maximálisan figyelembe veszem kéréseitek, és tanácsaimmal igyekszem elérni, hogy a legjobb képek szülessenek.

Mikor kerüljön sor a kreatív fotózásra?

Lehet az esküvő napján a szertartás előtt, vagy az esküvőt megelőző napon. Én az utóbbi megoldást javaslom, mert a nagy napon már nagyon szoros lehet a program, s ha az időjárás is közbeszól, nem biztos, hogy el tudjuk készíteni a megálmodott sorozatot. Viszont, ha nem egy napon van a kreatív fotózás az esküvővel, akkor mindenre lesz idő, nem kell siettetni senkit, és nem kell félni attól, hogy közbejön valami. Tapasztalatból mondom, hogy ilyenkor Ti is sokkal nyugodtabbak vagytok és jobban át tudjátok magatokat adni a fotózás élményének.

Hogyan készüljetek a fotózásra?

Fodrász, smink, ruha, virág: ugye ezeknek természetesen rendbe kell lenni. De ezeken kívül semmi különös. Legyetek pihentek, felszabadultak, és élvezzétek életetek e nagyszerű eseményének minden pillanatát! A többi az én dolgom.

Áraim:

  • A digitálisan kidolgozott képeket pendrive-on két minőségben adom át: digitális környezetben való nézegetésre ill. nyomtatásra alkalmasan.
  • Balmazújvároson és Debrecenen kívüli helyszín esetén kiszállási díjat kérek (50 Ft/km).

Minden párnak igyekszem a kívánságait teljesíteni, ezért egyedi megbeszélés alapján történik az ár kialakítása.  Kérlek, keressetek valamelyik elérhetőségemen!

Az áraim kialakítására egy példa:

  • Kreatív fotózás:  25.000- Ft
  • Szertartás fotózása (templomi vagy polgári): 30.000- Ft
  • Lakodalom fotózása éjfélig: 50.000 Ft

Összesen: 105.000- Ft. Ajándék: 50 db papírkép


Vissza a szolgáltatásokhoz