Facebook Instagram
esküvőfotózás

Esküvőfotózás

Egymásra találás, ismerkedés, együtt járás, házasság. S ha már házasság, akkor esküvő és lakodalom. Ha Ti is eldöntöttétek, hogy összekötitek életetek fonalát, és ezt a napot magatok, családtagjaitok és barátaitok számára is emlékezetessé - sőt mi több - felejthetetlenné szeretnétek tenni, akkor hónapokkal a kitűzött nagy nap előtt érdemes elkezdeni a szervezést. Ennek fontos része a megfelelő fotós kiválasztása.

Nézzétek meg a galériában a képeimet, s ha tetszenek, keressetek! Minden kérdésetekre válaszolok, maximálisan figyelembe veszem kéréseitek, és tanácsaimmal igyekszem elérni, hogy a legjobb képek szülessenek.

Mikor kerüljön sor a kreatív fotózásra?

Lehet az esküvő napján a szertartás előtt, vagy az esküvőt megelőző napon. Én az utóbbi megoldást javaslom, mert a nagy napon már nagyon szoros lehet a program, s ha az időjárás is közbeszól, nem biztos, hogy el tudjuk készíteni a megálmodott sorozatot. Viszont, ha nem egy napon van a kreatív fotózás az esküvővel, akkor mindenre lesz idő, nem kell siettetni senkit, és nem kell félni attól, hogy közbejön valami. Tapasztalatból mondom, hogy ilyenkor Ti is sokkal nyugodtabbak vagytok és jobban át tudjátok magatokat adni a fotózás élményének.

Hogyan készüljetek a fotózásra?

Fodrász, smink, ruha, virág: ugye ezeknek természetesen rendbe kell lenni. De ezeken kívül semmi különös. Legyetek pihentek, felszabadultak, és élvezzétek életetek e nagyszerű eseményének minden pillanatát! A többi az én dolgom.

Választható csomagok

Minden csomagra érvényes
• Balmazújvároson kívüli helyszín esetén kiszállási díjat kérek

Alap csomag
Tartalmazza a kreatív fotózást egy helyszínen 1-1,5 órás időtartamban, és egy szertartás fotózását (polgári vagy templomi). A csomagba beletartozik még a csoportképek elkészítése is.. Az összes technikailag tökéletes képet megkapjátok két minőségben (digitális nézegetésre ill. nyomtatásra alkalmasan). A képeket egy internetes galériából tölthetitek le, vagy kiírom CD-re.
A csomag ára: 50.000- Ft

Teljes csomag
Tartalmazza az Alap csomagot és a lakodalom fotózását hajnali 2:00 óráig. Szintén megkapjátok az összes technikailag tökéletes képet két minőségben. A képeket kiírom CD-re.
A csomag ára: 95.000- Ft

Kívánság csomag
Mást szeretnétek? Több helyszínen való fotózást, nyomtatott képeket, slideshow-t, fotókönyvet? Keressetek bizalommal, összeállítjuk a nektek legjobban megfelelő konstrukciót!

Vissza a szolgáltatásokhoz