Facebook Instagram
The Dream Fotóstúdió

The Dream Fotóstúdió

A műtermeket berendezésük szempontjából két csoportra lehet osztani. Az egyik csoportba tartoznak a berendezés nélküli, különböző háttereket használó, "natúr" műtermek, amelyekben térelemek cserélésével lehet változatossá tenni a fotókat. A másik csoport az úgynevezett "berendezett" műtermek, ahol kimondottan fotózásra kialakított enteriőrben zajlanak a fotózások.  A "The Dream Fotóstúdió" ez utóbbi csoportba tartozik, melynek berendezése a vintage, illetve a shabby chic stílus jegyeit viseli.


A "The Dream Fotóstúdióban" minden elképzelésed megvalósítható, mert hatalmas ablakai a természetes fényben történő fotózást teszik lehetővé, de profi vakuk is rendelkezésre állnak.  A  40 nm alapterületű, két helyiséggel rendelkező műteremben több fotós helyszín van kialakítva, melyek folyamatosan frissülnek az évszakoknak, ünnepeknek megfelelően. Bármerre is fordulsz, a berendezett tér nem szab határt az elképzelésednek, legyen szó esküvői készülődés, gyermek, családi, kismama vagy bármilyen fotózásról.

A csendes, nyugodt, igényes környezetben igazi élménnyé válik a fotózás, így a nagyszerű végeredmény is szinte garantált.
A stúdióban egyénileg szabályozható korszerű hűtő-fűtő rendszer található, mely gondoskodik az ideális hőmérsékletről a nyári hőségben csakúgy, mint a téli mínuszokban.

A stúdió Debrecenben, a Lion Office Center irodapark egy vadonatúj épületében található, melyhez ingyenes parkoló is tartozik.
Cím: 4034 Debrecen, Vágóhíd utca 2.

A stúdió bérleti díja:

  • 1 órás időtartamra 6.000- Ft 
  • 2 órás időtartamra 10.000- Ft

A demó fotók elkészítéséhez köszönetet mondok Laurának és a Yellow Model Management modellügynökségnek.


Vissza a szolgáltatásokhoz