Facebook Instagram
családfotózás

Családfotózás

A család a legszorosabb emberi kötelékek színtere, itt éljük meg a hétköznapokat és az ünnepeket. A család biztonságot és támaszt nyújt: családtagjainkkal éljük át, és velük osztjuk meg életünk legfontosabb pillanatait. A családi fotózás során ezt a biztonságot és melegséget adó kis közösséget igyekszem megörökíteni. A fotózás előtt mindig fordítok időt arra, hogy jobban megismerjük egymást, meghallgassam elképzeléseiteket, és ha kell, ötleteimmel segítselek benneteket.

A családi fotózás során a boldog és őszinte pillanatokat, a gyerekek és felnőttek természetes, önfeledt mozdulatait szeretném a képekre vinni, mert a fotózás így lesz igazán sikeres, és - nem mellesleg - nagy élmény is, még a visszahúzódóbb gyerekeknek is.

Saját családomon is megtapasztaltam, hogy vélt vagy valós indokok miatt nem mentünk családi képet készítettni. Így vannak évek, amikor csak néhány képet tudtam a családi fotóalbumba berakni. Ti ne járjatok hasonlóan, hiszen az idő visszafordíthatatlanul eltelik, a gyerekeink megnőnek, s olyan jó évek, évtizedek múlva visszanézni a megörökített kedves pillanatokat!

Mikor kerüljön sor a családi fotózásra?
Alapvető feltétel, hogy a család minden tagja ráérjen. Nincs annál rosszabb, ha pl. Apának sietnie kell egy fontos megbeszélésre, hiszen így sem ő, sem a többiek nem tudnak kellően feloldódni a kamera előtt.

Hogyan készüljetek a családi fotózásra?
Fontos az úgynevezett összeöltözés. Nem kell itt nagy dologra gondolni: a képek akkor lesznek ízlésesek, ha a ruháitok stílusa, színei harmonizálnak egymással. Szívesen fogadom minden elképzeléseteket, legyen szó helyszínről, beállításról vagy kellékről, hiszen a képek így lesznek "élők", azaz így fognak rólatok szólni.

Választható csomagok

Minden csomagra érvényes
• 1-1,5 órás időtartam
• Balmazújvároson kívüli helyszín esetén kiszállási díjat kérek

Kuckó csomag
A fotózás során nagyon sok jó kép készülhet. Nem korlátozlak benneteket a választható képek számában, ezért minden technikailag tökéletes képet átadok két minőségben (digitális nézegetésre ill. nyomtatásra alkalmasan). A képeket egy internetes galériából tölthetitek le.
A csomag ára: 22.000- Ft

Otthon csomag
Tartalmazza a Kuckó csomagot, annak képeinek CD-re vagy pendrive-ra írását, valamint 20 darab 13x18 cm-es kép prémium minőségű fotópapírra való nyomtatását.
A csomag ára: 28.500- Ft

Kastély csomag
Tartalmazza az Otthon csomagot és választhattok még hozzá egy egyedi szerkesztésű fotókönyvet (19x15 cm). Ehhez a csomaghoz ajándékba készítek egy slideshowt!
A csomag ára: 39.500- Ft

Vissza a szolgáltatásokhoz