Facebook Instagram
családfotózás

Családfotózás

A család a legszorosabb emberi kötelékek színtere, itt éljük meg a hétköznapokat és az ünnepeket. A család biztonságot és támaszt nyújt: családtagjainkkal éljük át, és velük osztjuk meg életünk legfontosabb pillanatait. A családi fotózás során ezt a biztonságot és melegséget adó kis közösséget igyekszem megörökíteni. A fotózás előtt mindig fordítok időt arra, hogy jobban megismerjük egymást, meghallgassam elképzeléseiteket, és ha kell, ötleteimmel segítselek benneteket.

A családi fotózás során a boldog és őszinte pillanatokat, a gyerekek és felnőttek természetes, önfeledt mozdulatait szeretném a képekre vinni, mert a fotózás így lesz igazán sikeres, és - nem mellesleg - nagy élmény is, még a visszahúzódóbb gyerekeknek is.

Saját családomon is megtapasztaltam, hogy vélt vagy valós indokok miatt nem mentünk családi képet készíttetni. Így vannak évek, amikor csak néhány képet tudtam a családi fotóalbumba berakni. Ti ne járjatok hasonlóan, hiszen az idő visszafordíthatatlanul eltelik, a gyerekeink megnőnek, s olyan jó évek, évtizedek múlva visszanézni a megörökített kedves pillanatokat!

Mikor kerüljön sor a családi fotózásra?
Alapvető feltétel, hogy a család minden tagja ráérjen. Nincs annál rosszabb, ha pl. Apának sietnie kell egy fontos megbeszélésre, hiszen így sem ő, sem a többiek nem tudnak kellően feloldódni a kamera előtt.

Hogyan készüljetek a családi fotózásra?
Fontos az úgynevezett összeöltözés. Nem kell itt nagy dologra gondolni: a képek akkor lesznek ízlésesek, ha a ruháitok stílusa, színei harmonizálnak egymással. Szívesen fogadom minden elképzeléseteket, legyen szó helyszínről, beállításról vagy kellékről, hiszen a képek így lesznek "élők", azaz így fognak rólatok szólni.

Áraim:

Minden csomagra érvényes:

  • A fotózás ideje 1 óra.
  • A digitálisan kidolgozott képeket két minőségben adom át: digitális környezetben való nézegetésre ill. nyomtatásra alkalmasan.
  • Balmazújvároson és Debrecenen kívüli helyszín esetén kiszállási díjat kérek (50 Ft/km).

Alap csomag
Az 1 órás fotózás során a technikailag jól sikerült index képekből Ti válogathattok össze 20 darabot, melyeket azután kidolgozva digitálisan és 10x15 cm-es papírkép formájában is átadok.
A csomag ára: 18.000- Ft (Ha több, mint 20 darabot szeretnétek, akkor minden további kép 900- Ft/db.)

Normál csomag
A fotózás során nagyon sok jó kép készülhet. Nem korlátozlak benneteket a választható képek számában, minden technikailag tökéletes képet kidolgozok és átadok. A képeket egy internetes galériából tölthetitek le.
A csomag ára: 23.000- Ft

Maxi csomag
Szintén minden technikailag tökéletes képet megkaptok. A fotókat tetszőlegesen CD-n vagy pendrive-on adom át, valamint 20 darab 10x15 cm-es papírképet is tartalmaz a csomag, amelyeket Ti választhattok ki.
A csomag ára: 28.000- Ft

Debreceni műtermi fotózás esetén a feni csomagok árai a műterem bérleti díjával emelkednek.Vissza a szolgáltatásokhoz