Facebook Instagram
családfotózás
 • Családfotózás

  A család a legszorosabb emberi kötelékek színtere, itt éljük meg a hétköznapokat és az ünnepeket. A család biztonságot és támaszt nyújt: családtagjainkkal éljük át, és velük osztjuk meg életünk legfontosabb pillanatait. A családi fotózás során ezt a biztonságot és melegséget adó kis közösséget igyekszem megörökíteni. A fotózás előtt mindig fordítok időt arra, hogy jobban megismerjük egymást, meghallgassam elképzeléseiteket, és ha kell, ötleteimmel segítselek benneteket.

  Részletek megtekintése

 • Baba- és gyermekfotózás

  Elérkezik a várva várt nap és valósággá válik az álom: kezedben tarthatod a TE gyermekedet. Ez az a pillanat, amire hónapok óta készülsz és amit már milliószor elképzeltél. Nem tudsz betelni az élménnyel, a babád minden lélegzetvétele, arcának minden kis fintora csodálattal tölt el. Megszámolod a lábujjait, megszaglászod picike kis testét, hogy örökre elraktározhasd magadban az élményt.

  Részletek megtekintése

 • Kismamafotózás

  A nők életében a babavárás egy különleges, élményekkel teli időszak. Tested egy csodálatos átalakuláson megy végbe, és ahogy telnek a hónapok nemcsak a pocakod növekszik, de a lelked változása is egy különleges kisugárzást kölcsönöz megjelenésednek. Ezt az áldott állapotot igyekszem a rólad készült fotókon is megmutatni, azt, hogy milyen különleges vagy életednek ebben a nagyszerű időszakában.

  Részletek megtekintése

 • Esküvőfotózás

  Egymásra találás, ismerkedés, együtt járás, házasság. S ha már házasság, akkor esküvő és lakodalom. Ha Ti is eldöntöttétek, hogy összekötitek életetek fonalát, és ezt a napot magatok, családtagjaitok és barátaitok számára is emlékezetessé - sőt mi több - felejthetetlenné szeretnétek tenni, akkor hónapokkal a kitűzött nagy nap előtt érdemes elkezdeni a szervezést. Ennek fontos része a megfelelő fotós kiválasztása.

  Részletek megtekintése

 • Jegyes-és párfotózás

  A párfotózás nem feltétlen azonos a jegyes fotózással. Ha párfotózást kértek tőlem, akkor az a célom, hogy megörökítsem azokat boldog, gyengéd pillanatokat, amelyek a kapcsolatotokat, és ti magatokat is jellemez. Ha már házasságkötés előtt álltok, akkor jegyesfotózást kérhettek. Ez nem keverendő az esküvő előtti kreatív fotózással, ahol az ifjú pár már esküvői díszben - mennyasszonyi ruhában, esküvői öltönyben - áll a kamera elé. A jegyes fotózás “civil” ruhában, könnyed hangulatban történik, ahol mindig az érzelmeken és érintéseken van a hangsúly.

  Részletek megtekintése

 • The Dream Fotóstúdió

  A műtermeket berendezésük szempontjából két csoportra lehet osztani. Az egyik csoportba tartoznak a berendezés nélküli, különböző háttereket használó, "natúr" műtermek, amelyekben térelemek cserélésével lehet változatossá tenni a fotókat. A másik csoportba a kimondottan fotózásra kialakított enteriőrrel rendelkező stúdiók tartoznak. A "The Dream Fotóstúdió" ez utóbbi csoportba tartozik, melynek berendezése a vintage, illetve a shabby chic stilus jegyeit viseli.

  Részletek megtekintése

 • Kiegészítő szolgáltatások

  Ajándékutalvány 
  Kitűnő lehetőség, ha nem tudod, hogy mivel lephetnéd meg szeretteidet. Válaszd ki a neked tetsző csomagot vagy kérj egyedi ajánlatot, és akár névre szóló egyedi ajándékkártyát készítek.

  Slideshow készítése
  Papír és/vagy digitális képeidből zenés látványos videót készítek.
  Ára: 3000- Ft

  Részletek megtekintése