Facebook Instagram
Ti hogyan szervezitek az esküvőtöket?

Ti hogyan szervezitek az esküvőtöket?

Esküvő előtt álltok és szeretnétek egy ingyenes jegyesfotózást? Töltsétek ki az alábbi kérdőívet ITT, fáradozásotokért cserébe egy jegyesfotózást ajánlok fel az alábbi feltételekkel:


  • Jegyesfotózás 1 óra időtartamban egy előre egyeztetett időpontban és helyszínen.
  • Minden technikailag tökéletesen sikerült képet utómunkázok, és feltöltök egy digitális tárhelyre, melynek elérhetőségét eljuttatom számotokra.
  • Amennyiben elégedettek vagytok a munkámmal, és szerződést kötünk az esküvőtök fotózására (minimum 70.000-Ft értékben), úgy a jegyesfotózás teljes anyagát ingyenesen átadom digitális formában két minőségben (webes nézegetésre, illetve nyomtatásra alkalmasan). (Értéke: 22.000- Ft)
  • Amennyiben nem jön létre szerződéskötés, úgy 10 db képet választhattok ellenszolgáltatás nélkül, melyek átadására a fentebb leírt módon kerül sor. 10 db fölötti kép igénylése esetén egyéni megállapodás keretében más konstrukció is lehetséges.
  • Az esküvő időpontja már legyen kitűzve!


Amint látjátok, ajánlatomban semmilyen kockázat nincs, legrosszabb esetben lesz 10 db jegyesfotótok, és remélhetőleg egy kellemes órát töltünk együtt.

Várom a kitöltött kérdőíveket!Vissza a blog oldalra