Facebook Instagram
Ha nem tudod, mit ajándékozz karácsonyra 2.

Ha nem tudod, mit ajándékozz karácsonyra 2.

Van egy történetem. Ismerősöm mesélte, hogy mikor megszületett az első gyermekük, abban az évben a nagyszülőknek olyan naptárt ajándékoztak karácsonyra, amelyikben minden hónapnál más-más képen, de ők voltak a babájukkal láthatók. Az öröm és meglepetés leírhatatlan volt. Azóta a nagyszülők minden éven szinte kikövetelik, hogy "Ugye, idén is kapunk rólatok naptárt?"

Ez újabb ajándékötlet mindazoknak, akik szeretteiket, ismerőseiket karácsonykor nem egyengyártott, nem "12 egy tucat" ajándékkal szeretnék meglepni. Az egyedileg szerkesztett, saját fotókkal díszített naptárral garantáltan örömöt fogsz szerezni!

Biztos vagyok benne, hogy a Te családodban, környezetedben is sikere lenne egy ilyen saját fotókat tartalmazó naptárnak. Barátnők, vagy párok tagjai között  is nagyon figyelmes, kedves ajándéknak tartom. A képek a családi kedvencektől kezdve, a közösen töltött utazásokon keresztül, a bulizós képekig bármilyen tartalmúak lehetnek.

Az interneten sok céget találsz, akinek a szoftverét használva magad is megszerkesztheted, majd megrendelheted a saját naptáradat különböző méretben, különböző típusban (fali akasztós, asztali, határidőnaptár), különböző papírminőségben (matt, vagy fényes fotópapír) tetszőleges dizájnban. Fogj neki, garantáltan nagyon jó szórakozás!

De ha úgy döntesz, hogy neked erre sem időd, sem energiád nincs, akkor keress bizalommal! Csak válogasd ki a képeket, a többit nyugodtan rám bízhatod, még karácsonyig belefér!


Naptárra fel! :)


Vissza a blog oldalra